Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Over ons

Al 10 jaar veroveren we vanuit Emmen de wereld 1 website webshop oplossing per keer.

Dit maken we

Gave websites, webshops of efficiënte maatwerk applicaties, alles om het jou makkelijk te maken.

Websites
Een website van InDiv herken je. Niet van voren, maar vooral in de achterkant. Want daar kan jij zelf makkelijk content uploaden en aanpassen. We werken met WordPress, wij vinden namelijk dat je niet voor eeuwig verbonden hoort te zijn aan jouw webbouwer. Geen templates, maar een website gebouwd naar jouw wens!
Korte lijnen en een snelle support afdeling, wij zorgen dat jij online bent!
Webshop
De kunst van het weglaten, geen tierelantijntjes en ‘kekke animaties’. In een fysieke winkel vind je ook snel wat je zoekt en weet je ook waar de kassa is. Jij wilt je voorraad lekker snel aan kunnen vullen, daarom werken we met WooCommerce, makkelijk, overzichtelijk en goed te begrijpen! Voor de ‘grote jongens’, dus de gigantische webshops, hebben we onze Magento experts! We snappen jouw omzetverlies bij storing, dus onze support afdeling zorgt dat jouw vragen snel worden opgelost!
Maatwerkapplicaties
Moeilijke dingen makkelijk maken. ‘Monnikenwerk’ automatiseren. Wat voor oplossing je ook zoekt. Wij bouwen het. Een cardsysteem voor klanten, een voorraadbeheersysteem, koppelingen tussen webshops en een fulfilment center of een planner voor artiesten. Iets wat ingewikkeld is, makkelijk laten lijken. Wil jij verschillende processen in jouw bedrijf verbinden en automatiseren? Wij lossen de puzzel graag voor je op!
Logo

Het gaat niet om
wat jij mooi vindt!

Een goede website of webshop draait niet om wat jij mooi vindt. Het gaat erom dat jouw bezoeker vindt wat hij zoekt. Daar focussen we op, vervolgens gieten we dat in het sausje van jouw bedrijf!

Recent werk

Kleine projecten of grote projecten, we gaan ze allemaal met dezelfde passie en energie aan. Daar zijn we trots op en dat laten we graag zien!

Lees meer
limbo-mockup
limbo-emmen-mobiel
“Nieuwe website laten bouwen door Indiv. Goede afspraken, kwalitatief goed werk en goede communicatie. Prettig en laagdrempelig. Leuke en positieve reacties gehad op de site.”
– Han Venema
We hebben geen idee wie dit is.
Maar als een onbekend persoon de moeite neemt om een 1-ster review te plaatsen zonder toelichting, dan vinden wij wel dat we die moeten delen.
– Loek Thomas
“Wij hebben samen met Roy en zijn team onze website grondig vernieuwd. Daar zijn we zeer tevreden over. InDiv luistert goed naar haar klanten en weet ze ook te prikkelen met eigen input.”
– Simon B

InDiv Solutions B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 15 beoordelingen

Ons nieuws

ideal 2.0 komt eraan
iDEAL 2.0 komt eraan!
De meest gebruikte betaalmogelijkheid op het internet krijgt een nieuwe versie. iDEAL gaat naar iDEAL 2.0.
Waarom moet ik mijn website up-to-date houden
Waarom moet ik mijn website up-to-date houden?
Heb je weer zo’n mailtje van je webbureau: We raden je aan om je website te updaten. Bijna dagelijks zijn er wel nieuwe versies van plug-ins of van WordPress die worden uitgebracht. Maar waarom is dit updaten zo belangrijk?
header-10-jaar
Ludieke drive-thru bij jubileum!
Vrijdag 22 maart was het dan zo ver. Toen namen we genodigden mee op een reis door de tijd. De tijd: 10 jaar InDiv. Met een ludieke drive-thru en een gezellige after-party vierden we met klanten, vrienden, familie en andere relaties ons 10 jarig jubileum.
De Digital Markets Act
Op 6 december 2023 werd versie 6.4.2 van WordPress gelanceerd. Deze versie had echter een klein veiligheidslek waarbij bepaalde plug-ins het risico liepen om gepenetreerd te worden. Om een datalek te voorkomen, en te zorgen dat je website actueel blijft, raden we dan ook aan om jouw WordPress versie te updaten.
WordPress Veiligheidsrisico
Op 6 december 2023 werd versie 6.4.2 van WordPress gelanceerd. Deze versie had echter een klein veiligheidslek waarbij bepaalde plug-ins het risico liepen om gepenetreerd te worden. Om een datalek te voorkomen, en te zorgen dat je website actueel blijft, raden we dan ook aan om jouw WordPress versie te updaten.
Koningsdagfestival Emmen
Nederland kent vele koningen, de koning van de lach, de koning van de weboplossingen (wellicht bij jou bekend), maar er is maar één echte koning. Laat de Koning onze mooie stad hebben gekozen om zijn verjaardag te vieren. Een verjaardagsfeestje organiseren, kunnen we allemaal wel. Maar een verjaardagsfeestje voor 100.000 mensen van alle leeftijden, dàt is andere koek.
indiv-10-jaar
InDiv bestaat 10 jaar
November 2013, dat was het moment dat het KvK werd verrijkt met een inschrijving van het bedrijf: InDiv Solutions B.V., de aandeelhouders: Roy Koch, Jeroen Mulder en Tim de Zwart. November 2023 stonden we dan ook even stil dat we inmiddels alweer 10 jaar bestaan. Met vallen en opstaan, met successen en blunders en met wisselingen van bestuur.
header-nieuws
De telefoonnummer slider
In de steeds vernieuwende wereld van digitale vormgeving is usability, oftewel de bruikbaarheid van digitale interacties, een onmisbare factor voor een optimale gebruikerservaring. Alleen, zelfs goedbedoelde ontwerpen kunnen de plank volledig misslaan.