Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

WordPress specialist

Welkom bij InDiv, dé WordPress specialist die jouw online dromen werkelijkheid maakt. Onze websites en webshops zijn niet alleen oogverblindend mooi, maar ook extreem gebruiksvriendelijk en boordevol functionaliteit. We geloven in maatwerk, dus bij ons krijg je een website die volledig aansluit bij jouw unieke wensen en eisen.

Bij InDiv werken we nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen. Van het eerste concept tot de laatste pixel, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit op jouw merk en doelstellingen. Kies voor InDiv, jouw WordPress specialist, en ervaar de kracht van een op maat gemaakte online oplossing die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Met onze expertise en toewijding maken we niet alleen een website die schittert, maar ook een die echt scoort bij jou en je klanten.

WordPress specialist in Emmen en omgeving

WordPress is wereldwijd het favoriete platform voor het bouwen van websites, en bij InDiv in Emmen zijn we echte WordPress-experts. Wij werken uitsluitend met WordPress en hebben ons volledig verdiept in dit veelzijdige systeem. We kennen elke ins en outs van WordPress en mogen ons daarom met trots dé WordPress specialist van Emmen noemen!


Waarom zijn wij dé WordPress specialist?

Hartstikke leuk, die titel WordPress specialist die we onszelf hebben toegeëigend, maar waarom mogen wij onszelf zo noemen? Als WordPress specialist moet je volgens ons aan bepaalde punten voldoen, en uiteraard kunnen wij bij deze punten een vinkje zetten. Een WordPress specialist moet aan de volgende punten voldoen:


wordpress specialist

Een topteam

Bij InDiv in Emmen hebben we een team van doorgewinterde WordPress-experts klaarstaan om je te helpen! Wij varen op techniek, creativiteit en ongeëvenaarde service en support. Met jou aan boord, WordPress als onze gids, en altijd koers gezet op online succes. Met honderden WordPress-websites onder onze hoede, zijn wij trots om ons een van de grootste WordPress-specialisten te mogen noemen.


Specialistische kennis

Onze WordPress specialisten gaan we nét een stapje verder dan de gemiddelde WordPress-developer. Wij besteden zoveel aandacht aan website performance, digitale toegankelijkheid en veiligheid, dat we er bijna een doctorstitel in zouden kunnen halen. Deze onderwerpen zijn niet alleen voor ons, maar ook voor onze opdrachtgevers ontzettend belangrijk. Daarom stoppen we er een extra schepje bovenop – we zouden er zelfs een schep graafmachine voor gebruiken als dat nodig was!


Technisch complex? Wij houden ervan!

Wij hebben bakken ervaring met technisch complexe projecten. Sterker nog, onze WordPress specialisten worden helemaal enthousiast van projecten waarbij we high-end WordPress development kunnen inzetten. Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben we talloze ingewikkelde WordPress koppelingen gerealiseerd naar externe systemen. Maar maak je geen zorgen – hoe complex het project ook is, we zorgen altijd dat het voor jou en je gebruikers makkelijk en intuïtief blijft. Bij ons is geen uitdaging te groot, we storten ons er met volle overgave op – hoe ingewikkelder, hoe leuker!


Vrijheid en gebruiksgemak

Zoals we net hebben verteld, houden we van complexe projecten en zijn we gek op high-end WordPress development. Maar wat ons echt onderscheidt? We bouwen altijd volgens de internationaal afgesproken code-standaarden. Dit betekent dat elke programmeur ter wereld je website kan begrijpen en beheren. Dus als je ooit van ontwikkelaar wilt wisselen (al kunnen we ons dat moeilijk voorstellen), dan is dat geen enkel probleem. Maar eerlijk is eerlijk, we houden je natuurlijk liever aan boord. Bij ons krijg je een website die zo eenvoudig te beheren is dat je geen webontwikkelaar meer nodig hebt – zelfs je oma zou het kunnen!

Bij InDiv draait alles om jou. Onze websites zijn zo ontworpen dat je zelf eenvoudig content kunt uploaden en aanpassen, zonder afhankelijk te zijn van een webontwikkelaar voor elke kleine wijziging. Dankzij ons gebruik van het veelzijdige WordPress-platform, geven we jou de sleutels tot je eigen digitale domein. Of je nu nieuwe blogposts wilt plaatsen, afbeeldingen wilt toevoegen, of productpagina’s wilt bijwerken, je doet het allemaal moeiteloos zelf.


Uniek maatwerk, geen templates

Als dé WordPress specialist bouwen we alles op maat. WordPress is super simpel in gebruik. Met een paar klikken en een beetje kennis heb je al een eenvoudige website. Maar wacht, er is meer! Dit simpele platform is ook de perfecte basis voor uitgebreide, complexe maatwerk websites. En daar zijn wij specialist in, websites bouwen!

Wat jij wilt, bouwen wij op maat. Standaard templates? Daar doen we niet aan. Wij vertalen jouw unieke huisstijl naar een WordPress website die past als een maatpak – denk aan James Bond, maar dan digitaal. Dus of je nu een simpele website wilt of een geavanceerde webshop, bij ons krijg je altijd een website die net zo uniek is als jij! Maatwerk applicaties? Ook daar worden wij super enthousiast van!


De voordelen van InDiv als WordPress specialist

Als dé WordPress specialist hebben wij ons volledig toegelegd op het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Hierdoor kennen we het CMS als onze broekzak. Bedrijfswebsites, uitgebreide informatieportals of een flitsende webshop. Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het bouwen. Of het nu gaat om een strak zakelijk platform of een creatieve speeltuin voor je content, wij draaien onze hand er niet voor om. Nieuwsgierig? Bekijk onze pagina met projecten om te zien waar we in uitblinken.


implementatie

Je hebt jouw WordPress specialist gevonden! Ben je klaar om te starten?

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met InDiv, dé WordPress specialist die jouw visie werkelijkheid maakt. Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen, je huidige site wilt upgraden, of gewoon advies nodig hebt, wij staan voor je klaar.

Start met belletje lennen, stuur een e-mail, of vul het contactformulier in en ontdek hoe wij jouw digitale dromen kunnen realiseren. Een gesprekje om te kijken wat de mogelijkheden zijn, heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Wacht daarom niet langer – laten we samen aan de slag gaan en iets geweldigs creëren!


Bekijk wat wij hebben gemaakt

debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
Website

FCCA

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
Maatwerk

Nijstad

<Bekijk project>
Aircoshopnl
Webshop

Aircoshopnl

<Bekijk project>
Webshop

Solotech

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>