Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

diensten

Een greep uit onze trukendoos

Dit is wat we doen.

We noemen onszelf een webbureau, maar eigenlijk zijn we een grote digitale bouwplaats. We bouwen namelijk van alles: websites, webshops, maatwerkapplicaties. Noem het maar op. We zorgen ervoor dat iedereen het maximale uit het wereldwijdeweb en zijn bedrijf kan halen.

Een website van InDiv herken je. Niet van voren, maar vooral in de achterkant. Want daar kan jij zelf makkelijk content uploaden en aanpassen. We werken met WordPress, wij vinden namelijk dat je niet voor eeuwig verbonden hoort te zijn aan jouw webbouwer. Geen templates, maar een website gebouwd naar jouw wens! Korte lijnen en een snelle support afdeling, wij zorgen dat jij online bent!
Moeilijke dingen makkelijk maken. ‘Monnikenwerk’ automatiseren. Wat voor oplossing je ook zoekt. Wij bouwen het. Een cardsysteem voor klanten, een voorraadbeheersysteem, koppelingen tussen webshops en een fulfilment center of een planner voor artiesten. Iets wat ingewikkeld is, makkelijk laten lijken. Wil jij verschillende processen in jouw bedrijf verbinden en automatiseren? Wij lossen de puzzel graag voor je op!
De kunst van het weglaten, geen tierelantijntjes en ‘kekke animaties’. In een fysieke winkel vind je ook snel wat je zoekt en weet je ook waar de kassa is. Jij wilt je voorraad lekker snel aan kunnen vullen, daarom werken we met WooCommerce, makkelijk, overzichtelijk en goed te begrijpen! Voor de ‘grote jongens’, dus de gigantische webshops, hebben we onze Magento experts! We snappen jouw omzetverlies bij storing, dus onze support afdeling zorgt dat jouw vragen snel worden opgelost!
Net als fysieke winkels, zijn webwinkels in alle soorten en maten te vinden. Zo zijn er winkels die hun voorraad op een a4-tje bij kunnen houden en winkels die complete voorraadsystemen nodig hebben. Kleine webshops kunnen wij prima in WordPress bouwen, maar wanneer jouw winkel ambitieuze plannen heeft en een bijzonder grote voorraad of veel bestellingen heeft, dan is WordPress niet meer toereikend.In dat geval bouwen we in Magento. Magento is namelijk dé marktleider in de software voor webshops.

Wij drinken onze koffie zwart, hoe moeten we het voor jou zetten?