Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Wel de klussen, niet de tijd?!

Soms komt het allemaal nét even niet zo lekker uit. Dan heb je wel de klussen maar niet de capaciteit om ze op tijd of naar wens te kunnen uitvoeren. In dat geval zijn onze ontwikkelaars jouw beste vriend.

Onze ontwikkelaars gaan met jouw project aan de slag, net zoals er hele films en muziek wordt geschreven door ‘ghostwriters’, gaan onze ‘ghost developers’ voor jou aan de slag, onder jouw naam. Zo pak jij onverwachte uitval, ziekte of personeelstekort op.

Wat doen ze allemaal? Onze ghost developers kun je voor bijna al je digitale problemen inzetten. Een website ontwikkelen, een webshop maken en zelfs een op maat gemaakte applicatie laten ontwikkelen. Op deze manier hoef jij jouw klanten niet teleur te stellen en krijg je ook nog het resultaat wat je wilt! Win-win!

Een website van InDiv herken je. Niet van voren, maar vooral in de achterkant. Want daar kan jij zelf makkelijk content uploaden en aanpassen. We werken met WordPress, wij vinden namelijk dat je niet voor eeuwig verbonden hoort te zijn aan jouw webbouwer. Geen templates, maar een website gebouwd naar jouw wens! Korte lijnen en een snelle support afdeling, wij zorgen dat jij online bent!
Moeilijke dingen makkelijk maken. ‘Monnikenwerk’ automatiseren. Wat voor oplossing je ook zoekt. Wij bouwen het. Een cardsysteem voor klanten, een voorraadbeheersysteem, koppelingen tussen webshops en een fulfilment center of een planner voor artiesten. Iets wat ingewikkeld is, makkelijk laten lijken. Wil jij verschillende processen in jouw bedrijf verbinden en automatiseren? Wij lossen de puzzel graag voor je op!
De kunst van het weglaten, geen tierelantijntjes en ‘kekke animaties’. In een fysieke winkel vind je ook snel wat je zoekt en weet je ook waar de kassa is. Jij wilt je voorraad lekker snel aan kunnen vullen, daarom werken we met WooCommerce, makkelijk, overzichtelijk en goed te begrijpen! Voor de ‘grote jongens’, dus de gigantische webshops, hebben we onze Magento experts! We snappen jouw omzetverlies bij storing, dus onze support afdeling zorgt dat jouw vragen snel worden opgelost!
Net als fysieke winkels, zijn webwinkels in alle soorten en maten te vinden. Zo zijn er winkels die hun voorraad op een a4-tje bij kunnen houden en winkels die complete voorraadsystemen nodig hebben. Kleine webshops kunnen wij prima in WordPress bouwen, maar wanneer jouw winkel ambitieuze plannen heeft en een bijzonder grote voorraad of veel bestellingen heeft, dan is WordPress niet meer toereikend. In dat geval bouwen we in Magento. Magento is namelijk dé marktleider in de software voor webshops.