Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Omdat je iedereen erover hoort.

WordPress

Toegankelijk voor iedereen

Het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Juist daarom bouwen wij bijna alle oplossingen in dit systeem. Bijna dan, want sommige oplossingen passen gewoon niet in WordPress, denk aan bijzonder grote webshops. Voor de kleinere webshops is er een prima WooCommerce WordPress oplossing. We gebruiken WordPress zodat jij nooit afhankelijk bent van een ingewikkeld, door onszelf gebouwd, systeem. Zo zorgen we ervoor dat jij en jouw collega’s altijd met de website overweg kunnen.

Design

  • Overzichtelijke ‘back-end’
  • Flexibel in aanpassingen
  • Makkelijk meertalig te maken.

Wereldwijd bekend

  • Veel informatie te vinden online
  • Veel tutorials over het plaatsen van content
  • Regelmatige updates

Universeel

  • Veel plug-ins beschikbaar
  • Alles is al een keer uitgedacht
  • Niet afhankelijk van 1 webbureau

WordPress webdesign

Het bouwen van een WordPress website of webshop kan best wat uitdagingen met zich meebrengen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk kan het behoorlijk wat tijd en moeite kosten om alles precies naar wens te krijgen. Gelukkig staan onze gespecialiseerde webdesigners klaar om je te helpen!
Een goede website gaat verder dan alleen een mooi uiterlijk. Het draait om gebruiksvriendelijkheid, duidelijke call-to-actions en het aanspreken van de juiste doelgroep. En laten we de responsiviteit niet vergeten! Niets is zo vervelend als een website die niet goed werkt op mobiele apparaten. Gelukkig zorgen onze experts ervoor dat jouw website perfect werkt op elk schermformaat.


strategie

Maatwerkoplossingen voor jouw website of webapplicatie!

Jouw website of webapplicatie dient uniek te zijn, daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakte WordPress-front-end voor je webapplicatie, aanpassingen wilt aanbrengen in bestaande plugins, of koppelingen nodig hebt met externe systemen, wij hebben de expertise om het voor elkaar te krijgen!
Onze specialisten hebben al talloze klanten geholpen met het realiseren van hun specifieke wensen. Of het nu gaat om het integreren van een webshop met een leverancier of vervoerder, het maken van API-, SOAP- of XML-koppelingen met externe systemen, wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt, grondig wordt getest en regelmatig wordt onderhouden.


Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om een professionele WordPress website te bouwen die echt voor je werkt!


Bekijk wat wij hebben gemaakt

fitandco mockup
Website

Fit&Co

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>
debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
Website

FCCA

<Bekijk project>
Website

4 Green Support

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>