Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Dit is wie wij zijn!

Omdat je wilt weten met wie je zaken doet.

Onze bouwplaats en bouwers.

Ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, het is net een bouwplaats. Bij ons geen bouwradio met Nederlandstalige hits, maar een Sonos setje met het Foute Uur. Desalniettemin is onze bouwplaats een mooie verzameling van collega’s die daadwerkelijk bouwen aan websites en webshops. Collega’s die gave ontwerpen maken en collega’s die de tijdbesparende applicaties ontwikkelen. Allemaal met verstand van zaken, dus als je ons belt, weet je zeker dat je geholpen wordt!

Van ontwerp tot oplevering.

De collega’s die je spreekt bij het oriënterende gesprek zijn ook de collega’s die je spreekt tot aan de uiteindelijke oplevering. We houden zelf alles in de gaten en ons kleine maar krachtige team is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw project. Daardoor kennen we geen ‘eilandjes’ maar denkt iedereen mee in de oplossingen voor jouw project en de specifieke problemen en intiatieven.

Onze Bouwers.

Ontwikkelaar
Dit is Gertjan
Ervaren WordPress bouwer. Bouwt alles wat los- en vastzit. Zit in een zogenoemde ‘Catch-22’, want hij drinkt geen koffie zonder melk, maar is wel lactose-intolerant. Dus drinkt dan maar geen koffie. WordPress ontwikkelaar in hart en nieren.
Ontwerper
Dit is Tim
Kwam ooit stagelopen, is niet meer weggegaan. Is een heuse ‘triple-threat’ met zijn kennis van ontwerpen, ontwikkelen en klantcontact. Rijdt bijna dagelijkse op-en-neer vanuit Friesland omdat hij Emmen zo mist. Is wel in voor een grapje en zorgt ervoor dat elke klant tevreden is.
Ontwikkelaar
Dit is Justin
Een wandelende kennisbank. Opgegroeid met computers en weet dus precies hoe je ze moet bespelen. De toekomst van InDiv want hij houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen en kent vaak een shortcut die nog maar net is ontdekt.
Roelof Kuiper Emmen Roelof Kuiper Emmen
Ontwikkelaar
Dit is Roelof
De routinier van InDiv. Heeft van alles meegemaakt en heeft de meeste ervaring. Helpt de rest van de bouwers naar het volgende level. Vindt plezier in het maken van nieuwe dingen.
Oprichter
Dit is Roy
Sinds 2013 de drijvende kracht achter InDiv. Begonnen met InDiv en vooral door zelf dingen te doen. Geeft nu meer uit handen en houdt zich vooral bezig met het klantcontact. Weet gelukkig wel wat er allemaal mogelijk is, en denkt dan vooral in oplossingen.
Ontwikkelaar
Dit is Wessel
Kwam aanwaaien, ging niet meer weg. Startende ontwikkelaar in WordPress maar leert snel. Wessel houdt wel van een grapje en heeft altijd een sterk verhaal om de dag mee te beginnen!
Ontwikkelaar
Dit is Bastiaan
Begonnen met een stage, nu niet meer weg te denken uit het team. Bouwt de basis als een malle en is nu de verfijning aan het leren!
Marketeer
Dit is Ton
Komt met gekke ideeën en vraagt alleen maar om budget. Houdt van uitslapen en houdt niet van de vaatwasser inpakken. Maakt graag een praatje én ziet overal de humor van in.
Vul maar in
Dit is jouw plek
Ben jij de perfecte aanvulling op de rest van het team? Heb jij die skills die we missen, of wil jij meebouwen aan het succes? Laten we dan zeker eens kennismaken!
“Nieuwe website laten bouwen door Indiv.Goede afspraken, kwalitatief goed werk en goede communicatie. Prettig en laagdrempelig. Leuke en positieve reacties gehad op de site.”
– Han Venema
We hebben geen idee wie dit is.
Maar als een onbekend persoon de moeite neemt om een 1-ster review te plaatsen zonder toelichting, dan vinden wij wel dat we die moeten delen.
– Loek Thomas
“Wij hebben samen met Roy en zijn team onze website grondig vernieuwd. Daar zijn we zeer tevreden over. InDiv luistert goed naar haar klanten en weet ze ook te prikkelen met eigen input.”
– Simon B

Het werk van InDiv

Bekijk wat wij hebben gemaakt

mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
Website

4 Green Support

<Bekijk project>
debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Website

FCCA

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
Maatwerk

Nijstad

<Bekijk project>
Aircoshopnl
Webshop

Aircoshopnl

<Bekijk project>