Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Jouw digitale visitekaart

Websites

Een website laten bouwen.

Een website is jouw virtuele accountmanager die nooit slaapt. Tegenwoordig is het nog belangrijker dan een visitekaartje. Bij enige vorm van twijfel pakt de mens zijn mobiele apparaat uit zijn zak en gaat naar het internet. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website aansluit bij jouw organisatie. Het is geen visitekaartje, het is een verlengstuk. Dat moet net zoals jouw organisatie: gewoon goed werken. Een website laten maken doe je dan ook bij Indiv!

Design

 • Ontworpen naar jouw organisatie
 • Functioneel en representatief
 • Gebruiksvriendelijk

Achterkant

 • Snelle laadsnelheid
 • Kwalitatief goede beelden
 • SEO vriendelijk
 • Makkelijk uit te breiden
 • Makkelijk te beheren.

Service

 • Altijd iemand met verstand van zaken aan de telefoon
  Hosting, mail, onderhoud allemaal bij 1 partij
 • Overzichtelijke maand abonnementen
 • We hebben een allergie voor het woord, maar we kunnen ook geen betere vinden: volledig ontzorgd.

Weten of wij jouw website kunnen bouwen? ontwerpen? hosten? onderhouden?

Het proces.

1. Ontdekken en aanpak

De belangrijkste vraag: Waarom wil je een nieuwe website laten maken?

Samen bespreken we waarom er een nieuwe website moet komen en wat jouw verwachtingen hiervan zijn. Wie verwacht je op jouw website, wat is de leeftijd van deze bezoekers en wat komen ze doen? Het is namelijk belangrijk dat jouw website aansluit bij jouw doelgroep. Weet jouw doelgroep nog waarom het icoon voor opslaan een floppydisk is? Óf weet jouw doelgroep niet eens wat ‘swipen’ is. Afhankelijk van wie jij verwacht en wat je wilt communiceren maken wij een plan van aanpak voor een nieuwe website laten maken bij InDiv.


2. Concept en ontwerp

Wij gaan voor je naar de tekentafel. Net zoals een bouwproject begint ook jouw website met een blauwdruk. Wij tekenen uit wat we denken dat past bij jouw organisatie. Wat spreekt de bezoekers aan, waar moeten ze dingen vinden en hoe kunnen we jouw huisstijl goed implementeren in dit ontwerp. We leveren altijd eerst een design voor de homepage op. Als je deze goed vindt, gaan we verder met de rest van de pagina’s.

2.5. Inhoud

Een website maken is één ding, maar de inhoud van jouw website vullen dat kunnen we niet zonder jouw hulp. Houd er dus rekening mee dat jij zelf foto’s en teksten aan zult moeten leveren. Wij weten natuurlijk niet wat je precies wilt zeggen en welke foto’s je daarbij wilt gebruiken. Zonder inhoud, kunnen wij niet beginnen met een website maken, de ervaring leert namelijk dat het project dan lang stilligt om te wachten op de juiste teksten en afbeeldingen.

We snappen het ook als je daar geen zin in hebt, we hebben een mooi netwerk van tekstschrijvers, fotografen en videomakers om ons heen verzameld. We brengen je daar graag mee in contact.


inhoud

3. Ontwikkeling

Je hebt akkoord op het design gegeven, dat betekent dat we kunnen gaan bouwen. Onze ontwikkelaars gaan voor jou aan de slag en beginnen met het schrijven van de code. Elke lijn code is een bouwsteen in jouw website. Omdat we het helemaal zelf programmeren, zijn we in staat om elk design te bouwen zonder restricties van templates of frameworks. Daarnaast kijken we tijdens het maken ook naar de nodige en onnodige dingen. Zo zorgen we dat er geen onnodige plug-ins of andere vertragende taken op de achtergrond draaien.

Maatwerk applicaties

4. Testen

Voordat we tegen jou durven te zeggen dat we klaar zijn, gaan we eerst zelf uitvoerig testen. Werken alle links, laden de pagina’s snel in, zit alles op de juiste plek en werkt het zoals we verwachten. We testen uitvoerig om te zorgen dat de kans op fouten bij live-gang minimaal is.

implementatie

5. Implementatie

Het moment is daar, jouw nieuwe website is klaar en we zijn klaar om deze het wereldwijde web op te slingeren. Uiteraard maken we eerst een back-up van je huidige website. Mocht er dan wat misgaan, hebben we altijd de oude data nog. We plannen een livegang nooit voor een feestdag óf een weekend. Sterker nog, we gaan alleen op maandag tot en met woensdag live. Zo weten we zeker dat we in de dagen erna goed bereikbaar zijn voor vragen en aanpassingen.

Website laten maken

Klaar voor stap 1?

Wil je een nieuwe website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij InDiv staan we klaar om je, ja daar komt het woord weer, volledig te ontzorgen in het proces. Samen bespreken we jouw doelstellingen en verwachtingen, zodat we een plan op maat kunnen maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Laat ons je helpen om de eerste stap te zetten naar een succesvolle nieuwe website! Het is voorbij voordat je het weet, echt waar.

Bekijk ook gerust onze projecten om een idee te krijgen van wat we voor jou kunnen realiseren.

Bekijk wat wij hebben gemaakt

fitandco mockup
Website

Fit&Co

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
Website

FCCA

<Bekijk project>
debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
Website

4 Green Support

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>