Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Moeilijke dingen makkelijk maken

Maatwerk

Aangepast aan jouw organisatie!

Bijna elke organisatie kent het wel: tijdrovende klusjes, lastige calculaties of foutgevoelige processen. We dromen er allemaal van om deze te automatiseren, maar dat kan makkelijker en vaak voordeliger dan je verwacht. Vooral met maatwerk applicaties die specifiek zijn aangepast aan jouw organisatie.

Wil jij bijvoorbeeld bepaalde programma’s aan elkaar koppelen, dan kunnen onze ontwikkelaars daar vrijwel altijd een code voor schrijven. Wil jij een lastig Excel bestand automatiseren, ook daar zijn onze ontwikkelaars sterren in.

Laat ons eens weten waar jij tegen aanloopt, dan gaan we kijken hoe wij dat op zouden lossen.

Design

 • Ontworpen naar jouw organisatie
 • Functioneel en representatief
 • Gebruiksvriendelijk

Voordelen van maatwerk applicaties

Waarom kiezen voor maatwerk applicaties? Nou, laten we eens kijken naar de voordelen!  

 • Volledige aanpasbaarheid: Geen overbodige toeters en bellen, alleen precies wat jouw bedrijf nodig heeft.
 • Verbeterde efficiëntie: Door maatwerk applicaties kunnen processen worden geautomatiseerd en gestroomlijnd, waardoor alles soepeler verloopt.
 • Betere gebruikerservaring: Maatwerk applicaties zijn ontworpen met jouw bedrijf in gedachten, waardoor ze intuïtief zijn de productiviteit een boost geven.
 • Schaalbaarheid: De applicaties kunnen meegroeien met je bedrijf. Dus geen zorgen over de toekomst!

Service

 • Altijd iemand met verstand van zaken aan de telefoon
  Hosting, mail, onderhoud allemaal bij 1 partij
 • Overzichtelijke maand abonnementen
 • We hebben een allergie voor het woord, maar we kunnen ook geen betere vinden: volledig ontzorgd.

Weten of wij jouw website kunnen bouwen? ontwerpen? hosten? onderhouden?

Het proces.

1. Ontdekken en aanpak

In tegenstelling tot websites en webshops hebben we voor maatwerk applicaties geen duidelijk proces. Dit komt omdat maatwerk, zoals het woord het al zegt, voor elke klant anders is. We kunnen je wel vertellen waar we beginnen: We starten met het verkennen van jouw processen. Waar kunnen we een weboplossing implementeren om jouw proces soepeler of makkelijker te laten verlopen. Daarnaast kijken we naar welke programma’s je gebruikt en of we die aan elkaar kunnen koppelen en waar we verder kunnen automatiseren. Zo schrijven wij voor jou een webapplicatie die jouw processen efficiënter en overzichtelijker maakt! Zodra de ontwikkeling is afgerond, is het tijd voor de grote tests! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de applicatie vlekkeloos werkt en aan al je wensen voldoet. En als er nog ruimte is voor verbetering, gaan we daar direct mee aan de slag om de prestaties te maximaliseren. Dan is het eindelijk zover: de lancering! Maar ons werk houdt daar niet op – we blijven continu ondersteuning bieden en zorgen voor onderhoud, zodat jouw applicatie altijd op volle kracht blijft draaien.


diensten

Een efficiënter bedrijfsproces duur?

Veel bedrijven vrezen dat het automatiseren van processen prijzig is. Dat hoeft niet, vaak zijn tijdrovende processen makkelijk te automatiseren.

Nodig ons dus zeker eens uit om te kijken hoe we jouw processen kunnen automatiseren en wat de kosten zouden zijn. Je zult verrast zijn hoe efficiënt en betaalbaar maatwerk applicaties kunnen zijn.


Maatwerk applicaties

Kom maar langs!

Net als bij een achtbaan, is de eerste stap het spannendste. Maar we beloven je dat het voorbij is voordat je er erg in hebt! Bij InDiv hebben we één duidelijk doel voor ogen: maatwerk applicaties maken die niet alleen perfect aansluiten bij de huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg zijn om mee te groeien met wat de toekomst in petto heeft voor onze klanten. We houden van uitdagingen en staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen, nu én in de toekomst!

Bekijk wat wij hebben gemaakt

debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>
Website

FCCA

<Bekijk project>
fitandco mockup
Website

Fit&Co

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
Website

4 Green Support

<Bekijk project>