Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Koningsdagfestival Emmen

Koningsdagfestival Emmen

Nederland kent vele koningen, de koning van de lach, de koning van de weboplossingen (wellicht bij jou bekend), maar er is maar één echte koning. Laat de Koning onze mooie stad hebben gekozen om zijn verjaardag te vieren. Een verjaardagsfeestje organiseren, kunnen we allemaal wel. Maar een verjaardagsfeestje voor 100.000 mensen van alle leeftijden, dàt is andere koek.

Jeffrey en Ruben, bekend van Club Limbo, Tranquilo en De Fuif, kregen de schone taak om dit festival te organiseren: vette artiesten, een vol programma en voor ieder wat wils. Daar hoort ook een duidelijke website bij waarbij je kan zien wie er wanneer en waar optreedt. Deze website moest live staan op het moment dat de rest van de informatie omtrent Koningsdag in Emmen ook live kwam te staan. Dat betekent: hard werken. In nog geen 2 dagen hebben we een ontwerp gepresenteerd, aangepast en gebouwd. Met het rook uit de toestenborden van onze ontwikkelaars ging de website op tijd live.

De website is helemaal gericht op de dag zelf, zo komen er verschillende interactieve items in terug tijdens het festival. Bekijk hem eens op www.koningsdagemmen.nl