Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.  Maar ‘belangst’ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Nijstad

Nijstad

Maatwerk

Zwemmen zonder wachtrij

Als Emmenaar rijd je er via de A28 vaak aan langs. Paviljoen Nijstad, het grote paviljoen met strand en speeltuin wat je vanaf de A28 nét voorbij Hoogeveen aan je rechterhand ziet. Strand Nijstad biedt meer dan alleen een beetje zand en wat water. De combinatie van activiteiten van Beleef Nijstad, de horeca en het strand en het meer zijn voor een ware dag attractie. Wij hebben de ticketverkoop voor het strand makkelijker en overzichtelijker gemaakt, met meer inzicht voor de ondernemer.

Het strand is in beheer van Beleef Nijstad. Zij vragen een kleine vergoeding om hier gebruik van te maken. Deze vergoeding werd voorheen contant aan een kassa voldaan. Een inefficiënt proces waarbij lange wachtrijen konden ontstaan en wat voor de bezoekers ook ongemakkelijk vanwege het mee moeten nemen van betaalmiddelen.


Met de invoer van een cardsysteem is er voor Beleef Nijstad meer overzicht gecreëerd en is het voor bezoekers makkelijker om tickets te bestellen.
Het cardsysteem koppelt abonnementhouders aan een individueel nummer wat via de QR-Code gescand kan worden.


De medewerker scant met een PDA de QR-code en kan makkelijk toegang verlenen tot het strand. Voor dag gasten is er de mogelijkheid om online een ticket te kopen. Dit werkt niet alleen motiverend om een ticket te kopen, maar het vermindert ook de stress voor kinderen. Zij raakten namelijk vaak het geld kwijt waarmee ze een kaartje moesten kopen.

Weer voorspellen

Het lijkt zo logisch, maar het is toch nog wel een uitdaging om het even te doen. Maar wanneer je de weerberichten koppelt aan het aantal bezoekers, ga je op een gegeven moment een trend zien. Met deze trend kan je ook voorspellen hoeveel personeel je in de toekomst nodig hebt. Je kan namelijk aan de weersberichten zien, hoeveel bezoekers er waarschijnlijk langskomen.

Met het cardsystem van Nijstad hebben we niet alleen een tijdrovend proces efficiënter gemaakt, maar hebben we de ondernemer ook meer houvast gegeven in zijn bedrijfsvoering. Een voorbeeld van hoe een ‘kleine’ oplossing een grote uitwerking op je organisatie kan hebben.


Nijstad

Certificaat van bekwaamheid

Bekijk meer van onze gave projecten

Website

FCCA

<Bekijk project>
fitandco mockup
Website

Fit&Co

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Aircoshopnl
Webshop

Aircoshopnl

<Bekijk project>
Webshop

Solotech

<Bekijk project>
debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>