Korte lijntjes,
snel geholpen.

We staan je graag persoonlijk te woord.ย  Maar โ€˜belangstโ€™ erkennen we ook, dus je mag ons ook mailen!

Website laten maken Emmen

Als het gaat om een spetterende website laten maken in Emmen, ben je bij InDiv aan het juiste adres! Bij ons draait het niet alleen om het uiterlijk van de website, maar vooral om wat er achter de schermen gebeurt. Daar krijg jij namelijk de sleutels in handen om eenvoudig content te uploaden en te bewerken. Waarom kiezen we voor WordPress? Omdat we geloven dat je niet voor eeuwig afhankelijk moet zijn van een webontwikkelaar wanneer je een website wilt laten maken in Emmen en omgeving. Geen voorgekauwde sjablonen, maar een website die volledig op maat is gemaakt, precies zoals jij het wilt! Met onze directe communicatielijnen en snelle ondersteuning zorgen we ervoor dat je in no-time online staat!

Weten of wij een website webshop maatwerkapplicatie voor je kunnen ontwikkelen?

Waarom zou je jezelf trakteren op een sprankelende nieuwe website in Emmen?

Voordat we onze mouwen opstropen en jouw nieuwe online juweeltje tevoorschijn toveren, laten we eens stilstaan bij waarom dit eigenlijk een must is. Samen gaan we onder het genot van een goede kop koffie of thee aan tafel zitten om te ontdekken waarom je deze stap zet, en wat je precies van je fonkelnieuwe website voor jouw Emmense onderneming verwacht. Wie zijn die bezoekers die je op je digitale domein verwelkomt? Hoe jong zijn ze en wat komen ze daar eigenlijk zoeken?

Het is van levensbelang dat jouw online uitstraling naadloos aansluit bij de lokale bevolking van Emmen. Herinnert jouw doelgroep zich nog dat het icoontje voor ‘opslaan’ eigenlijk een floppydisk voorstelt, of zijn ze meer vertrouwd met het concept van ‘swipen’? Afhankelijk van jouw publiek en je specifieke doelen, toveren wij een flitsend plan van aanpak uit onze hoge hoed voor een website laten maken in Emmen.


Van droom naar daad: Het concept en ontwerp van jouw spiksplinternieuwe website in Emmen!

Het avontuur begint aan de tekentafel bij een website laten maken in Emmen, waar we een gedetailleerd meesterplan uitstippelen, net als bij een episch bouwproject. We gaan voor je aan de slag met het visualiseren van wat het beste bij jouw bedrijf past, waar jouw bezoekers naar hunkeren en hoe we jouw unieke stijl naadloos kunnen integreren. Onze reis begint altijd met het ontwerp van de sprankelende homepage. Zodra die jouw goedkeuring draagt, storten we ons op de andere pagina’s. Het vullen van de site met prikkelende inhoud is cruciaal en daarbij hebben we jouw inbreng nodig, want jij weet als geen ander wat jouw doelgroep doet watertanden.

Maar, no worries, als je liever hebt dat wij dit voor je regelen, hebben we een heel leger aan teksttovenaars, fotografie-fenomenen en video-virtuozen om ons heen verzameld. We brengen je met plezier in contact met de juiste professionals, zodat we samen jouw verhaal tot leven kunnen wekken op jouw spiksplinternieuwe website in Emmen.

Website laten maken Emmen: de bouw kan beginnen!

Nu je het ontwerp hebt goedgekeurd voor jouw website laten maken in Emmen door Indiv, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en aan de ontwikkeling te beginnen. Onze doorgewinterde ontwikkelaars staan te popelen om aan de slag te gaan en beginnen met het schrijven van de code.

Elke regel code is als een bouwsteen die bijdraagt aan de essentie van jouw website. Doordat we alles vanaf nul opbouwen, hebben we de vrijheid om elk gewenst design te verwezenlijken, zonder ons te laten beperken door templates of frameworks.

Tijdens dit creatieve proces houden we nauwlettend in de gaten wat noodzakelijk is en wat overbodig. Zo zorgen we ervoor dat jouw website vrij blijft van onnodige plug-ins of andere elementen die de prestaties kunnen vertragen.


Testen, testen en nog eens testen: Jouw garantie voor een vlekkeloze website in Emmen!

Voordat we met een gerust hart kunnen zeggen dat jouw fonkelnieuwe website klaar is voor de grote sprong, onderwerpen we deze eerst aan een serie grondige tests. We checken of alle links soepel werken, of de pagina’s als een speer laden, of alle elementen netjes op hun plek staan en of alles functioneert zoals het hoort.

Door deze serie met tests te volgen bij een website laten maken in Emmen, verkleinen we de kans op vervelende foutjes wanneer de website live gaat. Dit geeft jou de gemoedsrust dat jouw website in Emmen staat als een huis, klaar om te schitteren.


Van website laten maken in Emmen naar livegang

Het moment waar je al die tijd naar hebt uitgekeken is eindelijk aangebroken: jouw fonkelnieuwe website is klaar om het digitale toneel te betreden. Maar voordat we op de knop drukken voor de grote lancering, zorgen we ervoor dat we een volledige back-up maken van jouw huidige website. Zo hebben we altijd een veiligheidsnetje paraat, mocht er onverhoopt iets misgaan. We plannen de livegang zorgvuldig en vermijden drukke dagen en weekenden.

In plaats daarvan kiezen we bewust voor de rustige dagen van maandag tot en met woensdag. Op die manier kunnen we garanderen dat we de dagen erna goed bereikbaar zijn voor eventuele vragen en laatste aanpassingen. Wil jij ook zo’n professionele website laten maken in Emmen voor jouw onderneming? Aarzel dan niet langer en neem nu contact met ons op!


Bekijk wat wij hebben gemaakt

debikbar website mockup
Website

De Bikbar

<Bekijk project>
mkbit mockup
Website

MKBIT

<Bekijk project>
Aircoshopnl
Webshop

Aircoshopnl

<Bekijk project>
Website

4 Green Support

<Bekijk project>
fitandco mockup
Website

Fit&Co

<Bekijk project>
Website

Klingenberg Tuinen

<Bekijk project>
milliwork mockup
Maatwerk, Website

Milliwork

<Bekijk project>
Maatwerk

Nijstad

<Bekijk project>
Website

Sign one

<Bekijk project>
Website

Club Limbo

<Bekijk project>